Bloggare nr 1- Angelica

Jahaja! Då ska vi se vad jag ska skriva som beskriver mig på ett  bra sätt..
Vi kan göra det enklast möjligt med en liten lista med fakta:
 
Namn: Angelica
Ålder: 21
Bor: Västervik
Längd: 160 cm (tror jag)
intressen: musik, mode, fika
 
 
Jaha det lät ju inte alls ytligt "musik, mode, fika" .....
 
Hur som haver!
Jag och Elinor känner varandra sen dagis då vi var fem år. Sen har vi gått i samma klass upp till
nionde klass. Sen flydde hon fältet det lilla livet och flyttade till Gamleby.... och jag följde strömmen och började på Västerviks Gymnasium, men för att känna mig lite alternativ så gick jag estet musik. Vilket var ett ganska stort misstag då jag innerst inne inte direkt är något musikaliskt geni. Jag gillar bara att sjunga och spela lite gitarr liksom. Men det var ju tre roliga år iaf, får se det så.
 
Och vad gör man då när man slutat på estet? JO man blir arbetslös för att sedan börja jobba som telefonförsäljare (ganska grym sådan om jag får säga det själv) för att sedan börja jobba på ett bemanningsföretag och gå och städa hos folk för att till sist (nu alltså) jobba på en liten klädbutik på storgatan!
Och för att svara på den självklara frågan som alltid ställs: Nej jag ska inte börja plugga! Jag är emot att plugga för pluggandets skull.
 
Ja, jag ska väl inte tjata mer om mig nu!

Två bloggare!

Hej och välkomna till en lite annorlunda blogg!
 
Som det står i presentationen så ska vi vara två personer som bloggar här. Vi tänkte som så att eftersom vi lever så pass olika liv och har helt skilda intressen men ändå är bästa vänner så borde ju det vara en riktigt framgångskoncept!
 
Vi har båda en hel del funderingar kring livet och universum som vi känner att vi vill dela med oss av!
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

angelicaelinor.blogg.se

Hej vi är två vänner som känt varandra sedan urminnes tider som har i stort sett ingenting gemensamt! DÄRFÖR tänkte vi att vi skulle starta en blogg tillsammans! En blogg som då kommer bli väldigt varierad!

RSS 2.0