Tre timmar och dålig förklaring!

 
igår kom mjölkbilen (mjölkebiiiiiiiiiiiiiiiil ta mig meeeeeeeeeeeeeeeeed!) 3 timmar försent... Och jag ringde till dom när de var en timme sena och ingen svarar!!? Så efter ytligare en timme (när mjölkninge av de små kossora ska vara igång) och 7000 samtal så svarar de på åkeriet.
"Vi var 3 timmar sena igår så han kanske kommer snart..."
Okej.. DOm var 3 timmr sena redan dagen innan, och gör inget åt de och hör ite av sig? Känns sådär. Vet man att de är sena redan ett dygn tidigare så kan man ju ringa och förvarna lite. Viste vi detta skulle vi kunnat ändra planen så verken ajg eller kossorna hade fått jobba över. Men till slut (3 timmar sent) kommer mjölkbilen och han förstod inte probleme verkade det som. Och att han hade tre gårdar kvar och kolckan är nu 6 på kvällen. Känns som att många skulle dragit igång mjölket väldig mycket tidigare än så.
 
Så säger han, klockan 6, "Jag måste vara klar till 5 för då börjar nattpasset och dom ska ha ddenna bil." Han har då alltså 3 gårdar kvar och måste vara klar för en timme sen... Logiskt!? Och de hade dom liksom inte tänkt att göra något åt? Nej, för deras reservbilar gjorde något annat någon annanstans. Farför i helvete lånar man ut sina reservbilar när första riktiga snön kommer?? Varför äger man reservbilar om man inte kan använda dom när de behövs? J, vi får se om de någonsin kommer ifatt dessa 3 timmar, eller om vi får vänta till våren?
 
Ulla är i sin så hon var nöjd i alla fall :)
 
Elinor


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

angelicaelinor.blogg.se

Hej vi är två vänner som känt varandra sedan urminnes tider som har i stort sett ingenting gemensamt! DÄRFÖR tänkte vi att vi skulle starta en blogg tillsammans! En blogg som då kommer bli väldigt varierad!

RSS 2.0