När hinkarna fryser

Tycker de låter lite som namnet på en roman, eller snarare en däckare(?) En sån där lång, tjock bok som mamma skulle läsa sen ställa in i bokhyllan för att sen några månader senaer läsa igen. Handlar om ett mystiskt försvinnande av ett barn, där en kvinna helt slupartat blir inblandad och vintern är påväg i rykande vart! Kanske ett namn på en kommande "Bäck"-film? Det kanske inte kommer fler i och för sig...(?)
 
Idag har det i alla fall som de flesta människor i den här delen av världen redan märkt blivit lite vinter på riktigt. Tyliga täcken är tillexempel att de snöat oavbutet i ett dygn och att det är minusgrader ute. Något mer är att leran stelnar av frost, men de är inte så kallt. Så när man kliver på den så sjunker man sagta ner i lerbadet och ser långsamt hela stöveln färgas brun. Så var de is på foderhinkarnas handtag. Blev lite i chock för så kallt är de väl inte än så saker som står inne fryser till is när dörren står öppen? Vargavintern kommer, var så säker!
 
 
Elinor


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

angelicaelinor.blogg.se

Hej vi är två vänner som känt varandra sedan urminnes tider som har i stort sett ingenting gemensamt! DÄRFÖR tänkte vi att vi skulle starta en blogg tillsammans! En blogg som då kommer bli väldigt varierad!

RSS 2.0