Sverige demokratern

Det pratas mycket om sverigedemokraterna nu efter den lilla insidenten, eller väldigt stora onödiga "bevis-på-att-de-är-omogna"-insidenten. Jag är ju inte så politiskt insatt, men de känns lite som att SD är ett "hittepå"-parti. Ett parti som någon arg 13 åring skapat efter att någon äldre snott och förstört hans cykel, så råkade denna äldre vara en invandrare och då var leken igång.
 
När man själv var lite och planeradde inför sitt styre över världen så tyckte man visa saker som kanske bara gynnande än själv och gjorde livet skit för andra: Man såg inte riktigt konikvenserna av sina beslut som man skulle fatta den dagen man blev kung om vissa saker. Jag vill få bort språ ur läroplanen och ha glassdag i skolan efter varje lunch Förbjuda vissa människor me vissa efternamn att vistas i samma lokaler som alla andra. Nu förstår jag att detta hade haft sina konsikvenser som inte skulle varit bra. Men det känns som SD har fastnat där och verkar inte vilja komma där ifrån(?)
 
Känns lite som lejonkungen, filmen från Disney. När Simba är lite och inte förstår vikten i att vara kung och vilket ansvar han har, utan han se det bara som en kul grej att få uppmärksamhet och ha makt. Men ser vissa likheter faktiskt...
 
 
Elinor


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

angelicaelinor.blogg.se

Hej vi är två vänner som känt varandra sedan urminnes tider som har i stort sett ingenting gemensamt! DÄRFÖR tänkte vi att vi skulle starta en blogg tillsammans! En blogg som då kommer bli väldigt varierad!

RSS 2.0