Köp Svensk kött!

När vi ändå har kött-diskutionen igång så råkade jag höra på radion idag att äldigt mycke fläskkött har färgats och sålts som oxfile. (Vad skänt det är ibland att inte äta kött. De är ju liksom lite svårt att bli lurad på de sättet i grönsaksdisken. Liksom, färgar du en banan grön ser man ändå att de inte är en gurka!) Denna sål, egoistiska och pengaberoende kött industri har ju på tok runnit över! Att troligen hallaslakta massa grisar för att sen sälja köttet som lyx? Kom igen!!
 
Hörde även att vi i Sverige importerar väldigt mycket åsnekött oc sen säljer som fläskkött. Vad är det för fel på den människan egentligen? Om det nu är åsnekött så kan de väl stå det istället för gris? Är det så svårt? Jag hatar pengar alltså.. De förstör våran värld och sätter väldigt många djur i lidande och skapar "matlögner" i affärerna. Jag har inget emot att vi äter åsna, bara de föds upp och slaktas på bästa sätt!
 
Man kan ju börja fundera på vad det är man äter egentligen(?)! Hur mycket pencillin är det i köttet du stoppar i dig? Har djuret föds upp på kemikalier och fått halsen avskuren utan bedövning? Skärpning Sverige!
 
Från aftonbladet.se
Färgat fläskkött?
 
Elinor
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

angelicaelinor.blogg.se

Hej vi är två vänner som känt varandra sedan urminnes tider som har i stort sett ingenting gemensamt! DÄRFÖR tänkte vi att vi skulle starta en blogg tillsammans! En blogg som då kommer bli väldigt varierad!

RSS 2.0