Negativ-bok!?

Nu får vi ta och ge oss, skärpning helt enkelt. Facebooks grund (hoppas jag) är att hitta gamlingar och kunna "hålla koll" på vänner som man kanske inte har möjlighet att träffa längre. Se vad folk gör i sinna liv och inspereras. Fixa träffar och möten med människor man kanske inte kan numret till. Men allt detta gnäll!!!
Alla är så jävla sjuka
Alla mår så jävla dåligt
Alla är så trötta och ingen har sovit
Alla går upp tidigt
Alla jobbar för mycket, eller för lite
Alla har för mycket i skola
Alla är fattiga och alla är vi bakfulla
Så ska det låta så satans i gatans livsviktigt, som att hela livet går under. Som att man håller på att gå in i en depriton, att livet tar slut imorgon. Att man sitter, inte bara på pottkanten, utan i själva pottan. Så viktigt, så har man egentligen bara fått hål i strumporna man köpte för 20 kroner för 5 år sen.
Nu palla jag inte mer
Fan också
Jag klarar inte mer skit
När ska det vända
Men anledningen är oftast så puttig egentligen, så varför allt är så pissit skriver man inte ut, och frågar någon så svarar man att man inte kan skriva de här. Herre min tid... Ne jag är väl egentligen precis likadan själv. Som vanligt är jag en av dom jag hatar. Haha. Men stort plus till er som orkar vara positiv i denna negativa Facebook-värld! Till er andra, skaffa ett block och skriv ner alla dagar ni varit sjuka, mått dåligt eller hur mycket mat ni ätit som var sååååååå god i. Eller läs era 27 inlägg på en vecka och börja fundera över, varför? Tror det är nyttigt.
 
 
Elinor
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

angelicaelinor.blogg.se

Hej vi är två vänner som känt varandra sedan urminnes tider som har i stort sett ingenting gemensamt! DÄRFÖR tänkte vi att vi skulle starta en blogg tillsammans! En blogg som då kommer bli väldigt varierad!

RSS 2.0