Södregårds hönspensionat

Vilken underbart vacker idee!!!
 
Omslagsbild
Gilla Södregårds hönspensionat på Facebook!!
 
Anne Lidholm har köpt en höna, som heter Ylvali och bor på gården Södregård. Då Anne själv inte har någon möjlighete att ha höns då hon är student och bor.. ingen vet(?) så har hon nu en höna på denna gård som då är ett slags "hönspensionat". Dom tar då hand om Annes höna och ger äggen till henne, mot en avgift att de sköter och tar hand om Ylvali. Denna verksamhet får då alltså betalt per höna, och inte per ägg, vilke leder till att det inte blir någon "massindustri" på hönsens bekosnad.
 
Alltså, "få plats med så många höns som möjligt på så liten yta som möjligt" och "proppa i massa konstigt foder så hönsen värper massa konstiga ägg" och "döda hönsen på konstiga sätt och inte se till varje enskild individs behov" försvinner då denna gård inte tjänar på att utsätta hönsen för detta + att de har hönsens ägare på sig!
Underbart, vackert och alla lever lyckliga i alla sina dagar!
 
Elinor


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

angelicaelinor.blogg.se

Hej vi är två vänner som känt varandra sedan urminnes tider som har i stort sett ingenting gemensamt! DÄRFÖR tänkte vi att vi skulle starta en blogg tillsammans! En blogg som då kommer bli väldigt varierad!

RSS 2.0