KALVBOMB ! !

 
Har varit en riktig "alla-kvigor-kalvar-samtdigt"-period på jobbet ett tag! Kvigor kan ju vara lite...osäkra och inte alls vara med på noterna att någon skall ta på deras juver, och ännu värre dra ur mjölken ur de! MEN måste säga att de kvigorna vi mjölkat in de senaste veckorna har varit väldigt lugna och lättlärda. Dom bara "faller in" i systemet och bara är nöjda med de! Tänkte lite på hästar där... Vilken ohanterad unghäst skulle gå med på detta efter 2 försök? Man säger att hästar är smartare på de planet då de inte "luras" på samma sätt. Kor är lite mer "okej då.." och skulle det då vara ett rovdjur skulle dom bli uppätna!
 
Men de är rätt mysigt att ha massa kalvar överallt, känner mig dock som en 10-barns mamma som försöker vara alla till lags! Alltid någon som skriker och alla vill ha mat först! Här någonstans förstår jag att man bör satsa ett barn i taget! Haha.
 
Elinor
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

angelicaelinor.blogg.se

Hej vi är två vänner som känt varandra sedan urminnes tider som har i stort sett ingenting gemensamt! DÄRFÖR tänkte vi att vi skulle starta en blogg tillsammans! En blogg som då kommer bli väldigt varierad!

RSS 2.0