Kroppsideal!?

 
De går runt en bild på flera bloggar har jag sett. En bild på massa olika kroppstyper så ska läsarna säga vilken som dom tycker mest om. Påtal om de jag skrev om för några dagar sen om hur okej de är att säga att en smal tjej är ful och hur elakt de är att säga att en tjock tjej är ful. Har läst de olika bloggarns kommentarer och på de flesta bloggar har läsarna svarat vilken de gillar bäst. Sen tittar jag på Kissis kommentarer, och där har alla ratat och hatat. Skrivit hur ful hon är bara för att hon är den smalaste. Hur ytlig hon är som lägger så stor vikt vid utseendet. Att hon är en dålig förebild och borde skämas, att hon är äcklig och har de verses störningar och sjukdomar. Helt plötsligt blev alla 12 åringar (som follk säger att läsarna på Kissies blogg är, och de är därför hon är en dålig förebild) läkare och psykologer som kan sätta diagnos över internet. Fina samhälle..
 
Nu är det säkert inte samma läsare på alla bloggar. Men de är intressant att läsa att bloggare som gör samma sak får så olika reaktioner. Går man ut med att vara stolt över att vara smal, då är man dum i huvudet oavsett vad man skiriver. Och äter man sedan något onyttigt och inte tänker på vikten är man dum i huvudet för de.. Älskar människor! Haha.
 
 Elinor


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

angelicaelinor.blogg.se

Hej vi är två vänner som känt varandra sedan urminnes tider som har i stort sett ingenting gemensamt! DÄRFÖR tänkte vi att vi skulle starta en blogg tillsammans! En blogg som då kommer bli väldigt varierad!

RSS 2.0