Varför är det okej att vara elak mot snygga?

Hörde på radion när en av gladiatorerna från TV 4 var på besök. Han var väldigt härlig att lysna på! Rak och ärlig, inget puttinutt eller falsk försäljning. De pratade om att de lagt ut bilder på honom på facebook eftersom han var på besök, och direkt hade de kommit kommentarer som "Jag tycker de är fult med så mycket muskler" och "Äckligt". Han sa då att han själv inte fått mycket sånt i sin karriär, men att han sett och hört myckiet runt ikrin sig. OCH så säger han "De är av någon anledning okej att säga att en vältränad kille eller smal tjej är äcklig, men av ren samhällsmoral är det mobbnning att säga att någon är tjock." och där blev han min nya idol!!!! För vist är det sant. Om man skriver att någon är tjock blir man så utskäld för att man är elak, och den tjocka personen får kommentarer som "du är vacker som du är" "bry dig inte om de andra" osv... Men är någon smal, musklad och de syns att människan tänker på sitt yttre, då är det helt plötsligt fritt fram att skriva elaka kommentarer, för då är det helt plötsligt bara sanningen. Men sanningen om att folk är tjoka får man inte säga högt... Mycket märkligt?
 
Och nej, jag tänker inte säga något i stil med '"alla är fina på sitt sätt" för jag tycker inte de är fint att vara kraftigt överviktig! Sen är de upp till var och en, vad fint med frivilja! Men är det "okej" att knäcka en människa som bygger upp sin kropp så varför är det elakt att säga åt något att de är dåligt att inte ta hand om sin kropp? Får man vara elak åt ena hållet, får man vara de åt de andra hållet med! Klart slut!
 
Sen sa gladiatorn Prime som sista fras, som svar på frågan "Om du bara får säga en sak som träningstips, vad säger du då?" :
 
Elinor


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

angelicaelinor.blogg.se

Hej vi är två vänner som känt varandra sedan urminnes tider som har i stort sett ingenting gemensamt! DÄRFÖR tänkte vi att vi skulle starta en blogg tillsammans! En blogg som då kommer bli väldigt varierad!

RSS 2.0