Brödmästa'rn

Bakade bröd här om dagen som faktist blev bra!! Lite tot som vanligt.. Men ändå godkänt från min sida! Hade i en dl mer gravhamsmjl än vad jag hade havregryn och sen en skvett olja + lite sirap och linfrön. Så 37 gradit vatten med jäst i. Tror att jag hade:
 
8 dl gravhamsmjöl
7 dl havregryn
4 dl vatten
50 g jäst
1 dl uppblötta linfrön
 
Jäste i en timme. I ungen på 200 grader i 20 minuter.
 
 
Elinor
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

angelicaelinor.blogg.se

Hej vi är två vänner som känt varandra sedan urminnes tider som har i stort sett ingenting gemensamt! DÄRFÖR tänkte vi att vi skulle starta en blogg tillsammans! En blogg som då kommer bli väldigt varierad!

RSS 2.0