Melodifestivalen del 4.

Måste väl gå på diskuteionen några dagar senae om orättvisan i röstningen. Jag vill inte vara sån.. Men är de inte svenska folket som ska få bestämma vem som ska representer oss i en europatävling? Med oss menar jag då svenska medborgare.
 
Jag hejade inte på någon i toppen så lägger ingen verdering i artisten eller låten och så vidare. Men, de känns liet taskigt att en juri på några personer ska få bestämma vem som vi i sverige skickar vidare till den stora tävlingen när vi i sverige väldigt tydligt röstat fram en annan. Vist, vi "kollar" vad europa tycker för att få större chans att vinna, men vill man verkligen vinna? Kostar väldigt mycket att ha melodifestivalen och dom pengarna kunde gått till annat.
 
Är det inte bara bättre att svenska folket bestämmer de vi ska bestämma, och så får europa bestämma de dom ska bestämma, alltså vilken låt vardera land vill bidra med. Alla folkets röster var väldigt onödiga detta år, då de ändå inet blev som "vi" ville.
 
 
Elinor


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

angelicaelinor.blogg.se

Hej vi är två vänner som känt varandra sedan urminnes tider som har i stort sett ingenting gemensamt! DÄRFÖR tänkte vi att vi skulle starta en blogg tillsammans! En blogg som då kommer bli väldigt varierad!

RSS 2.0