Pajmaraton!

I förgår hade vi pajmaraton med mamma! Vi köpte alla frukter och bär vi såg och sen gjorde vi maaaassssooorrr med smulpajs-deg (smör, gravhamsmjöl, havregryn och socker)! Underbart. Såg så fräscht ut allt ihop när man la upp de. Jag tyckte att vi skulle ha tävling, och reglerna var enkla. Minst två sorters frukt eller bär och i varje paj, två pajer var sen bedömdde vi varandras. Dock ville verken mamma eller Mats tävla... Så vi bara gjorde!
 
 
Jordgubbar, banan, körsbär, apelsin, mango, päron, blåbär, kiwi, björnbär, äpple, hallon och citron!
 
Får börja med största besvikelsen: Körsbär. De blev inte gått.. Smakade, inget, samtidigt som de smakade bara blä! Får ge de en chans sen i sommar med färska bär istället!! De var dock en hitt att ha i citronskal på allt. Dock kanske Mats rockade loss lite välan hårt med citronen, men de lufte allt på något sätt. Apelsin var lite chokande att den faktiskt var god, trodde jag inte!
 
Vinnare blev helt kalrt, och överaskande nog, MANGO! 
 
 
Elinor


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

angelicaelinor.blogg.se

Hej vi är två vänner som känt varandra sedan urminnes tider som har i stort sett ingenting gemensamt! DÄRFÖR tänkte vi att vi skulle starta en blogg tillsammans! En blogg som då kommer bli väldigt varierad!

RSS 2.0